Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Hypotheek Overzicht

Ontdek onze vier categorieën en maak de juiste keuze!

Het juiste advies voor elke levensfase

Van starter tot senior Tameling.nl altijd het juiste advies

Hypotheek voor starters
01. Starters

Voor starters op de woningmarkt, met of zonder een starterslening, bieden wij de juiste begeleiding en advies om jouw eerste huis te kopen. Met onze uitgebreide kennis van de huizenmarkt en onze expertise op het gebied van financiën en hypotheekmogelijkheden, kunnen wij jou helpen om de beste keuzes te maken en jouw droom van een eigen woning te verwezenlijken. 

Hypotheek voor doorstromers
02. Doorstromers

Heb je al een koophuis en ben je toe aan een volgende stap? We bieden professionele begeleiding en advies om jouw volgende droomhuis te vinden. Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verkopen van je huidige woning en het vinden van je ideale volgende woning. Onze medewerkers staan voor u klaar om u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hypotheek voor ondernemers
03. Ondernemers

Bij ons ben je aan het juiste adres, zowel als ondernemer als zzp’er. Wij begrijpen jouw specifieke behoeften en bieden professioneel advies en oplossingen die aansluiten bij jouw onderneming. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen en helpen groeien als ondernemer of zzp’er.

Hypotheek voor oversluiters en senioren
04. Oversluiten & senior

Wil je weten of jouw huidige hypotheek voordeliger kan? Bij ons kun je terecht voor advies over het oversluiten van je hypotheek, ook als je senior bent. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om mogelijk geld te besparen op je hypotheekkosten en de juiste financiële oplossing te vinden die past bij jouw situatie.

Altijd passend en persoonlijk advies op maat.

Direct contact met je vaste advieur. Tameling.nl

Bij Tameling.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om direct contact te hebben met je vaste adviseur. Daarom hebben we ons bedrijf opgericht met als doel jou de persoonlijke aandacht en service te bieden die je verdient. Bij Tameling.nl staan we voor een persoonlijke aanpak en direct contact met jouw vaste adviseur. We willen dat je je altijd ondersteund voelt en dat je vertrouwen hebt in de financiële beslissingen die je neemt. 

Neem contact

Bel: 071 - 407 2532

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Veel gestelde vragen over hypotheken in 2023

Antwoord op hypotheek vragen

1.Wat is oversluiten van een hypotheek?

Bij het oversluiten van een hypotheek vervangt u uw huidige hypotheek door een nieuwe hypotheek bij een andere geldverstrekker. Hiermee lost u uw oude hypotheek af en profiteert u mogelijk van gunstigere voorwaarden en lagere rentetarieven. Onze specialisten bij Tameling.nl staan voor u klaar om u te helpen bij het oversluiten van uw hypotheek.

2.Wanneer is oversluiten gunstig?

Oversluiten kan gunstig zijn in verschillende situaties, zoals wanneer de rentetarieven zijn gedaald, uw huidige hypotheekvoorwaarden niet meer passen bij uw financiële doelen, of wanneer u extra financiële flexibiliteit wenst, bijvoorbeeld voor een verbouwing. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen samen met u beoordelen of oversluiten in uw specifieke situatie voordelig is.

3.Wat zijn de kosten bij oversluiten van de hypotheek?

Bij het oversluiten van een hypotheek kunnen verschillende kosten komen kijken, zoals advieskosten, taxatiekosten, notariskosten en eventuele boeterente. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw specifieke situatie en de geldverstrekker waarmee u samenwerkt. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u helpen deze kosten in kaart te brengen en een duidelijk overzicht te geven.

4. Wat is Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een vangnet voor hypotheeknemers bij betalingsproblemen door bijvoorbeeld werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of echtscheiding. Met NHG kunt u een hypotheek afsluiten met een lagere rente, omdat de geldverstrekker minder risico loopt. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u informeren over de mogelijkheden van NHG en u begeleiden bij het aanvragen ervan.

5.Wat is de maximale hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie?

Het maximale hypotheekbedrag dat in aanmerking komt voor NHG wordt jaarlijks vastgesteld. In 2023 was dit bedrag €325.000,-. Voor woningen met energiebesparende voorzieningen is het maximale bedrag €344.500,-. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u helpen om te bepalen of uw hypotheek in aanmerking komt voor NHG en wat het maximale bedrag is.

6.Wat is voor mij de juiste hypotheekaanbieder?

Het kiezen van de juiste hypotheekaanbieder hangt af van verschillende factoren, zoals uw persoonlijke financiële situatie, uw wensen en behoeften, en de voorwaarden en rentetarieven die hypotheekaanbieders bieden. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste hypotheekaanbieder die past bij uw specifieke situatie.

7.Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een bedrag uitkeert aan de nabestaanden bij overlijden van de verzekerde. Bij het afsluiten van een hypotheek kan het verplicht zijn om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat de hypotheek (gedeeltelijk) wordt afgelost wanneer de verzekerde komt te overlijden. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voorwaarden van een overlijdensrisicoverzekering.

8.Wat zijn de belangrijkste algemene hypotheekvoorwaarden?

De belangrijkste algemene hypotheekvoorwaarden kunnen per hypotheekaanbieder verschillen. Over het algemeen kunnen belangrijke voorwaarden zijn: rentevaste periode, aflossingsvorm, boetevrije aflossingsmogelijkheden, mogelijkheid tot extra aflossen, voorwaarden voor renteherziening en mogelijke rentefaciliteiten. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u informeren over de specifieke algemene hypotheekvoorwaarden die gelden voor uw hypotheek.

9.Hoeveel mag ik boetevrij aflossen?

Het bedrag dat u boetevrij kunt aflossen is afhankelijk van de voorwaarden die in uw hypotheekcontract zijn opgenomen. Dit kan per hypotheekaanbieder en -product verschillen. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen voor u uitzoeken hoeveel boetevrije aflossing mogelijk is binnen uw specifieke hypotheek.

10.Mag je je hypotheekbedrag verhogen?

In sommige gevallen is het mogelijk om uw hypotheekbedrag te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld wenselijk zijn als u wilt verbouwen of uw hypotheek wilt gebruiken voor andere doeleinden. Of dit mogelijk is en onder welke voorwaarden, hangt af van uw specifieke situatie en de geldverstrekker. Onze specialisten bij Tameling.nl kunnen u adviseren over de mogelijkheden om uw hypotheekbedrag te verhogen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?