Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen Uitgelegd: Jouw Gids Naar De Beste Keuze

Persoonlijke begeleiding onderweg naar de juiste keuze.

Jouw contact persoon Yvonne van der Zanden

Maak kennis met Yvonne van der Zanden, uw toegewijde contactpersoon bij Tameling Hypotheken & Verzekeringen voor al uw zakelijke verzekeringen. Yvonne hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en transparantie – ze belooft niet alleen, maar handelt ook. Haar missie binnen de organisatie is om elke klant een positieve ervaring te bieden, met persoonlijke aandacht en de zekerheid dat u meer bent dan slechts een nummer. Heeft u vragen over uw bedrijfsverzekering? Aarzel niet en neem direct contact op met Yvonne!

Bel ons voor vrijblijvende kennismaking

Bel: 071 - 4072532

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Laat ons contact opnemen met u

Heeft u snel een bedrijfsverzekering nodig?

Vrijblijvend advies nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van een bedrijfsverzekering? Onze specialisten staan voor u klaar! Ontdek de beste opties en voorwaarden voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies bij Tameling.nl

  U heeft vragen over een bedrijfsverzekering?

  Veelgestelde vragen over een bedrijfsverzekering

  1.Wat is een bedrijfsverzekering?

  Bij Tameling.nl zien we een bedrijfsverzekering als een essentieel hulpmiddel dat bedrijven beschermt tegen verschillende risico's. Dit kan variëren van schade aan eigendommen tot aansprakelijkheidsclaims en werknemersgerelateerde risico's.

  2.Welke soorten bedrijfsverzekeringen zijn er?

  Bij Tameling.nl bieden we verschillende soorten bedrijfsverzekeringen aan, waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, eigendomsverzekeringen, werknemerscompensatieverzekeringen, bedrijfsonderbrekingsverzekeringen en professionele aansprakelijkheidsverzekeringen.

  3.Heb ik een bedrijfsverzekering nodig?

  Bij Tameling.nl geloven we dat als u een bedrijf heeft, het meestal een goed idee is om een bedrijfsverzekering te hebben. Het beschermt uw bedrijf tegen onverwachte kosten en kan helpen om uw bedrijf draaiende te houden in geval van een ongeluk of ramp.

  4.Hoeveel kost een bedrijfsverzekering?

  De kosten van een bedrijfsverzekering bij Tameling.nl variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type bedrijf dat u heeft, de grootte van uw bedrijf, het aantal werknemers dat u heeft en het soort dekking dat u nodig heeft.

  5.Hoe kan ik een bedrijfsverzekering afsluiten?

  Bij Tameling.nl kunt u eenvoudig een bedrijfsverzekering afsluiten. Neem contact met ons op en onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste dekking voor uw specifieke behoeften.

  6.Wat dekt een bedrijfsverzekering?

  Een bedrijfsverzekering bij Tameling.nl kan een breed scala aan zaken dekken, waaronder schade aan uw bedrijfseigendommen, claims van aansprakelijkheid, werknemerscompensatieclaims, inkomstenverlies als gevolg van bedrijfsonderbreking en meer.

  7.Wat is de dekking van een bedrijfsonderbrekingsverzekering?

  Een bedrijfsonderbrekingsverzekering dekt het verlies van inkomsten dat een bedrijf lijdt na een ramp. De ramp kan fysieke schade aan het bedrijfspand veroorzaken waardoor de normale bedrijfsvoering wordt onderbroken. Het kan ook de extra kosten dekken die worden gemaakt om het bedrijf operationeel te houden terwijl de schade wordt hersteld.

  8.Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

  Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt professionals tegen aansprakelijkheid voor financiële verliezen van derden als gevolg van fouten of nalatigheden. Het is vooral belangrijk voor professionals die advies geven of een dienst verlenen, zoals consultants, financiële adviseurs, advocaten en artsen.

  9.Wat is een bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheidsverzekering ?

   Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt professionals tegen aansprakelijkheid voor financiële verliezen van derden als gevolg van fouten of nalatigheden. Het is vooral belangrijk voor professionals die advies geven of een dienst verlenen, zoals consultants, financiële adviseurs, advocaten en artsen.

  10.Wat is een cyberverzekering?

  Een cyberverzekering dekt een bedrijf voor financiële verliezen als gevolg van cyberincidenten, zoals datalekken of andere soorten cybercriminaliteit. Het kan ook de kosten dekken van herstel na een cyberincident, zoals het herstellen van verloren gegevens, het repareren van beschadigde systemen, het informeren van klanten en het omgaan met reputatieschade.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?