Tameling Assurantiën is een onafhankelijk bedrijf. Wij doen met meerdere verzekeringsmaatschappijen zaken, zodat u kunt kiezen uit talloze producten. Zo kunnen wij de verzekeringen uitzoeken die het beste bij u passen.

Autodealers kunnen met Tameling Assurantiën samenwerken. Het werkt heel simpel:

Schadeverhaal Nederland verzorgt op professionele wijze de volledige afhandeling van uw auto-, motor- of andere verkeersschades. Vooraf wordt de verhaalprocedure uitgebreid toegelicht. Van iedere handeling die wij doen en van elke reactie die wij binnenkrijgen, worden onze relaties op de hoogte gesteld.

Om uw verzekeringen bij ons onder te brengen hebben wij verschillende werkwijzen ontwikkeld. Naast verzekeringen MET provisie is er tegenwoordig de mogelijkheid uw verzekeringen provisieloos aan te vragen of naar ons over te zetten.

Een verzekering is een noodzakelijk middel om een risico af te dekken dat u of uw bedrijf niet kan of wil lopen. Het is de bedoeling dat de risico's van uw bedrijf worden ingeschat en dat wij u een passende oplossing bieden die u beschermt tegen de gevolgen van schade, ziekte en aansprakelijkheidstellingen.

Een verzekering is een noodzakelijk middel om een risico af te dekken dat u zelf niet wilt of kunt lopen. Het is de bedoeling dat de risico's worden ingeschat en dat wij u een passende oplossing bieden, die aansluit bij uw persoonlijke wensen.