Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Doorstromers

Een eigen woning maar toch klaar voor de volgende stap?

Altijd voorzien van het juiste advies. Tameling.nl

Onze specialist Angelique van Vliet staat voor u klaar.

Angelique, een ervaren hypotheekadviseur bij Tameling, heeft haar sporen verdiend in de branche met meer dan 20 jaar ervaring, waarvan ruim 5 jaar bij ons bedrijf. Haar toewijding ligt bij het creëren van een sterke samenwerking met haar klanten. 

Met haar expertise en vaardigheden excelleert Angelique in het oplossen van complexe uitdagingen en het bieden van uitstekende service. Ze staat bekend om haar persoonlijke benadering en streeft ernaar om het klantcontact op een hoog niveau te houden. 

Als hypotheekadviseur is Angelique verantwoordelijk voor het verstrekken van gedegen en betrouwbaar advies aan haar klanten. Ze neemt de tijd om hun specifieke behoeften en financiële doelen te begrijpen, zodat ze op maat gemaakte oplossingen kan bieden die perfect aansluiten. 

Met Angelique aan je zijde kun je rekenen op een professionele begeleiding bij het verkrijgen van je eerste hypotheek. Ze zal je helpen om de complexiteit van het proces te begrijpen en je voorzien van de nodige kennis om weloverwogen beslissingen te nemen. 

Vertrouw op Angelique als je hypotheekadviseur bij Tameling en ontdek de waarde van haar expertise en klantgerichte aanpak. Ze staat klaar om je te begeleiden naar een succesvolle start op de woningmarkt.

Bel ons voor persoonlijk advies

Bel: 071 - 4072532

01. Binnenkort opzoek naar een nieuwe woning?


Bereid je goed voor en krijg inzicht in jouw maximale leenmogelijkheden in jouw specifieke situatie. Neem daarom contact met ons op, en met slechts een paar korte vragen en een beperkt aantal documenten kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van jouw situatie. Zo ben je altijd verzekerd van een succesvol resultaat.

02. Wat moet jij allemaal regelen?


Met slechts een paar muisklikken kunnen we via brondata een volledig overzicht krijgen van jouw situatie, zonder dat het veel tijd kost. Nadat je akkoord hebt gegeven, kunnen we de volgende gegevens verkrijgen:

UWV verzekeringsoverzicht
Vooraf ingevulde aangifte van de Belastingdienst
Overzicht van pensioenen uit ‘Mijn Pensioenoverzicht’
Overige gegevens uit ‘Mijn Overheid’
Het enige wat je nog apart moet aanleveren, is een BKR-overzicht en een werkgeversverklaring. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij alle benodigde informatie hebt geregeld, zonder gedoe.

03. Veel gemaakte fouten

Vaak wordt er geboden op een nieuwe woning zonder dat er vooraf een grondig onderzoek is gedaan naar de maximaal haalbare lening. Hierbij spelen verschillende factoren een rol, zoals:

Is jouw huidige woning al verkocht?
Wat voor soort arbeidscontract heb je op dit moment?
Zijn de documenten van de scheiding al afgehandeld, indien van toepassing?
Zijn er andere schulden die invloed kunnen hebben op de beoordeling?
Heb je een studieschuld?
Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het essentieel om deze aspecten goed in kaart te brengen voordat je een bod uitbrengt op een nieuwe woning. Bij ons kun je rekenen op professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een woning.

04. Hoe wij jou begeleiden in het proces

Na een initiële kennismaking stellen we een plan van aanpak op, waarbij we streven naar een snelle en gemakkelijke verzameling van alle benodigde documenten. Dit doen we door gebruik te maken van brondata en een beveiligd portaal waarin documenten kunnen worden geüpload. Onze expertise stelt ons in staat om te weten waar banken op letten. We beoordelen de documenten zorgvuldig en geven direct aan als er iets niet juist is of aangepast moet worden.

We vergelijken de voorwaarden en prijzen van maar liefst 23 geldverstrekkers voordat we een gepersonaliseerd aanbod doen. Zodra dit aanbod is geaccepteerd, dienen we de hypotheekaanvraag in en ontvangen we een bindend aanbod. Zodra dit aanbod is ondertekend, kunnen we de afhandeling bij de notaris afronden.

Persoonlijke aandacht. Tameling.nl

Vrijblijvend Advies Passend Bij Uw Situatie?

Voor Elke Hypotheek, Het Juiste Advies

Voor elke hypotheek ontvang je bij ons het juiste advies. Ontdek de expertise en persoonlijke begeleiding die wij bieden. Bereik jouw financiële doelen met vertrouwen. Kies voor de beste hypotheekoplossingen bij ons.

    ×

    Hello!

    Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

    × Hoe kan ik je helpen?