Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Voor Starters

We kijken op basis van je profiel, welke hypotheek het best bij je past.

Altijd voorzien van het juiste advies. Tameling.nl

Onze specialist Angelique van Vliet staat voor u klaar.

Angelique, een ervaren hypotheekadviseur bij Tameling, heeft haar sporen verdiend in de branche met meer dan 20 jaar ervaring, waarvan ruim 5 jaar bij ons bedrijf. Haar toewijding ligt bij het creëren van een sterke samenwerking met haar klanten. 

Met haar expertise en vaardigheden excelleert Angelique in het oplossen van complexe uitdagingen en het bieden van uitstekende service. Ze staat bekend om haar persoonlijke benadering en streeft ernaar om het klantcontact op een hoog niveau te houden. 

Als hypotheekadviseur is Angelique verantwoordelijk voor het verstrekken van gedegen en betrouwbaar advies aan haar klanten. Ze neemt de tijd om hun specifieke behoeften en financiële doelen te begrijpen, zodat ze op maat gemaakte oplossingen kan bieden die perfect aansluiten. 

Met Angelique aan je zijde kun je rekenen op een professionele begeleiding bij het verkrijgen van je eerste hypotheek. Ze zal je helpen om de complexiteit van het proces te begrijpen en je voorzien van de nodige kennis om weloverwogen beslissingen te nemen. 

Vertrouw op Angelique als je hypotheekadviseur bij Tameling en ontdek de waarde van haar expertise en klantgerichte aanpak. Ze staat klaar om je te begeleiden naar een succesvolle start op de woningmarkt.

Bel ons voor persoonlijk advies

Bel: 071 - 4072532

01. Hoe kies je de juiste hypotheek?

Als starter op de woningmarkt kun je nog van alle kanten op, omdat je weg nog helemaal vrij is. De keuze is groot, daarom is het van belang om zoveel mogelijk van jou en je toekomstbeeld te weten te komen. Op deze manier kunnen we kijken wat jouw idealen zijn, en jouw hypotheek zoveel mogelijk hierop aan te passen. In de verdiepingssessies die telefonisch, per beeldtelefoon of op locatie gehouden worden komen we langs alle belangrijke punten.

02. Hypotheek soorten, welke zijn er?

Er zijn vele soorten hypotheken, maar als ‘starter’ op de woningmarkt zijn er nog maar twee interessant als je gaat kijken naar de fiscale voordelen:

1. annuïteitenhypotheek

2. lineaire-hypotheek

De overige soorten:

 • Bank spaarhypotheek
 • Beleggershypotheek
 • Aflossingsvrije-hypotheek
 • Levenshypotheek
 • Verhuurhypotheek 
 • Krediet-hypotheek
 • Hybride-hypotheek
03. Starterslening ook voor mij?
Starterslening

De starterslening is een renteloze lening die door het SVN wordt uitgegeven. Na drie jaar wordt er getoetst of je de rente en aflossing kunt dragen. Veel gemeenten hanteren deze lening, maar let wel op dat iedere gemeente ook zijn eigen voorwaarden hanteert. Deze lening staat los van de hypotheek en beïnvloedt ook de maximale hypotheek niet.

04. Samen kiezen we het beste uit
Starterslening

De starterslening is een renteloze lening die door het SVN wordt uitgegeven. Na drie jaar wordt er getoetst of je de rente en aflossing kunt dragen. Veel gemeenten hanteren deze lening, maar let wel op dat iedere gemeente ook zijn eigen voorwaarden hanteert. Deze lening staat los van de hypotheek en beïnvloedt ook de maximale hypotheek niet.

Persoonlijke aandacht. Tameling.nl

Vrijblijvend Advies Passend Bij Uw Situatie?

Voor Elke Hypotheek, Het Juiste Advies

Voor elke hypotheek ontvang je bij ons het juiste advies. Ontdek de expertise en persoonlijke begeleiding die wij bieden. Bereik jouw financiële doelen met vertrouwen. Kies voor de beste hypotheekoplossingen bij ons.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?