Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Top 5 hypotheekrente 2023

Bekijk de actuele hypotheekrente?

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Liever persoonlijk contact?

Onze team van specialisten helpt u graag. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Wat u van Tameling.nl mag verwacht

Onze ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u deskundig advies op maat te geven. We begrijpen dat een hypotheek een belangrijke financiële beslissing is, en daarom nemen we de tijd om uw situatie te analyseren en u te begeleiden naar de juiste hypotheekoplossing.

  We begrijpen dat je vragen hebt!

  Veelgestelde vragen over een hypotheek

  1.Wat is een hypotheek

  Een hypotheek is een lening die u afsluit om een huis te kopen. De woning dient als onderpand voor de lening. Als u de lening niet terugbetaalt, kan de bank het huis verkopen om het geld terug te krijgen.

  2.Hoeveel kan ik lenen voor een hypotheek?

  Het bedrag dat u kunt lenen hangt af van uw inkomen, uw schulden, de waarde van het huis en de hypotheekrente. Er zijn online rekenhulpen beschikbaar om een schatting te krijgen van hoeveel u kunt lenen.

  3.Wat is de hypotheekrente en hoe wordt deze bepaald?

  De hypotheekrente is het percentage van de lening dat u jaarlijks aan de bank betaalt. De rente wordt bepaald door de bank en kan variëren afhankelijk van de economische omstandigheden en uw persoonlijke situatie.

  4.Wat is het verschil tussen een vaste en een variabele rente?

  Bij een vaste rente blijft het rentepercentage gedurende de hele looptijd van de hypotheek hetzelfde. Bij een variabele rente kan het rentepercentage veranderen, meestal in reactie op veranderingen in de economie.

  5.Wat zijn de kosten van het afsluiten van een hypotheek?

  De kosten van het afsluiten van een hypotheek kunnen bestaan uit afsluitkosten, taxatiekosten, notariskosten en kosten voor het hypotheekadvies. Deze kosten zijn vaak aftrekbaar van de belasting.

  6.Wat is een hypotheekadviseur en heb ik er een nodig?

  Een hypotheekadviseur is een professional die u kan helpen bij het kiezen van de juiste hypotheek voor uw situatie. Of u er een nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke situatie en kennis van hypotheken.

  7.Wat is een hypotheekgarantie?

  Een hypotheekgarantie is een garantie dat uw hypotheekschuld wordt terugbetaald als u dat zelf niet kunt. In Nederland is dit bekend als de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

  8.Wat gebeurt er als ik mijn hypotheek niet kan betalen?

  Als u uw hypotheek niet kunt betalen, kan de bank uw huis verkopen om de schuld terug te krijgen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw bank als u denkt dat u uw hypotheek niet kunt betalen.z

  9.Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

  Ja, u kunt uw hypotheek oversluiten naar een andere bank als u denkt dat u een betere deal kunt krijgen. Er kunnen echter kosten aan verbonden zijn, dus het is belangrijk om dit te overwegen.

  10.Wat is een overbruggingskrediet?

  Een overbruggingskrediet is een tijdelijke lening die u kunt gebruiken als u een nieuw huis koopt voordat u uw oude huis hebt verkocht. Het helpt om de kloof te overbruggen tussen de aankoop van uw nieuwe huis en de verkoop van uw oude huis.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?