Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Particuliere verzerkering

Welke particuliere verzekering heb jij nodig?

Persoonlijke begeleiding onderweg naar de juiste keuze.

Jouw contact persoon Pauline Hillenaar

Bent u op zoek naar deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste particuliere verzekering? Maak kennis met Pauline, uw toegewijde contactpersoon bij Tameling. Met haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de verzekeringssector staat zij klaar om u te helpen bij het vinden van de verzekering die perfect aansluit op uw behoeften en wensen.

Als betrouwbare adviseur begrijpt Pauline dat het kiezen van de juiste verzekering een belangrijke beslissing is die invloed heeft op uw financiële gemoedsrust en bescherming. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een andere particuliere verzekering, Pauline neemt de tijd om uw specifieke situatie te begrijpen en u te voorzien van advies op maat.

Met haar grondige kennis van verzekeringsproducten en de verzekeringsmarkt, kan Pauline u helpen om de voor- en nadelen van verschillende verzekeringsopties te begrijpen. Ze analyseert uw specifieke behoeften, houdt rekening met uw budget en adviseert u over de meest geschikte dekking en polisvoorwaarden. Haar doel is om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw verzekeringen.

Naast haar expertise in particuliere verzekeringen biedt Pauline ook uitstekende klantenservice. Ze luistert naar uw vragen, beantwoordt ze geduldig en zorgt ervoor dat u zich begrepen en gewaardeerd voelt. Ze begeleidt u stap voor stap door het proces van het afsluiten van een verzekering, van het indienen van aanvragen tot het afhandelen van eventuele claims.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op met Pauline voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe zij u kan helpen bij het vinden van de juiste particuliere verzekering. Ze staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u de gemoedsrust te bieden die u verdient als het gaat om uw verzekeringsbehoeften. Vertrouw op Pauline en Tameling voor betrouwbaarheid, expertise en klantgerichtheid op het gebied van particuliere verzekeringen.

Bel ons voor vrijblijvende kennismaking

Bel: 071 - 4072532

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Laat ons contact opnemen met u

Heeft u snel een particuliere verzekering nodig?

Vrijblijvend advies nodig?

Op zoek naar deskundig advies bij het selecteren van een particuliere verzekering? Bij Tameling.nl staan onze specialisten klaar om u te helpen! Ontdek de beste opties en voorwaarden die perfect passen bij uw persoonlijke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Vertrouw op Tameling.nl voor uw particuliere verzekeringen.

  U heeft vragen over een bedrijfsverzekering?

  Veelgestelde vragen over een bedrijfsverzekering

  1.Wat is een bedrijfsverzekering?

  Bij Tameling.nl zien we een bedrijfsverzekering als een essentieel hulpmiddel dat bedrijven beschermt tegen verschillende risico's. Dit kan variëren van schade aan eigendommen tot aansprakelijkheidsclaims en werknemersgerelateerde risico's.

  2.Welke soorten bedrijfsverzekeringen zijn er?

  Bij Tameling.nl bieden we verschillende soorten bedrijfsverzekeringen aan, waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, eigendomsverzekeringen, werknemerscompensatieverzekeringen, bedrijfsonderbrekingsverzekeringen en professionele aansprakelijkheidsverzekeringen.

  3.Heb ik een bedrijfsverzekering nodig?

  Bij Tameling.nl geloven we dat als u een bedrijf heeft, het meestal een goed idee is om een bedrijfsverzekering te hebben. Het beschermt uw bedrijf tegen onverwachte kosten en kan helpen om uw bedrijf draaiende te houden in geval van een ongeluk of ramp.

  4.Hoeveel kost een bedrijfsverzekering?

  De kosten van een bedrijfsverzekering bij Tameling.nl variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type bedrijf dat u heeft, de grootte van uw bedrijf, het aantal werknemers dat u heeft en het soort dekking dat u nodig heeft.

  5.Hoe kan ik een bedrijfsverzekering afsluiten?

  Bij Tameling.nl kunt u eenvoudig een bedrijfsverzekering afsluiten. Neem contact met ons op en onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste dekking voor uw specifieke behoeften.

  6.Wat dekt een bedrijfsverzekering?

  Een bedrijfsverzekering bij Tameling.nl kan een breed scala aan zaken dekken, waaronder schade aan uw bedrijfseigendommen, claims van aansprakelijkheid, werknemerscompensatieclaims, inkomstenverlies als gevolg van bedrijfsonderbreking en meer.

  7.Wat is de dekking van een bedrijfsonderbrekingsverzekering?

  Een bedrijfsonderbrekingsverzekering dekt het verlies van inkomsten dat een bedrijf lijdt na een ramp. De ramp kan fysieke schade aan het bedrijfspand veroorzaken waardoor de normale bedrijfsvoering wordt onderbroken. Het kan ook de extra kosten dekken die worden gemaakt om het bedrijf operationeel te houden terwijl de schade wordt hersteld.

  8.Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

  Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt professionals tegen aansprakelijkheid voor financiële verliezen van derden als gevolg van fouten of nalatigheden. Het is vooral belangrijk voor professionals die advies geven of een dienst verlenen, zoals consultants, financiële adviseurs, advocaten en artsen.

  9.Wat is een bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheidsverzekering ?

   Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt professionals tegen aansprakelijkheid voor financiële verliezen van derden als gevolg van fouten of nalatigheden. Het is vooral belangrijk voor professionals die advies geven of een dienst verlenen, zoals consultants, financiële adviseurs, advocaten en artsen.

  10.Wat is een cyberverzekering?

  Een cyberverzekering dekt een bedrijf voor financiële verliezen als gevolg van cyberincidenten, zoals datalekken of andere soorten cybercriminaliteit. Het kan ook de kosten dekken van herstel na een cyberincident, zoals het herstellen van verloren gegevens, het repareren van beschadigde systemen, het informeren van klanten en het omgaan met reputatieschade.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?