Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed
We zijn trots op ons team

Maak kennis met de professionals van Tameling.nl

Ons team bij Tameling.nl bestaat uit een groep toegewijde professionals die expertise en ervaring combineren om onze klanten uitstekende service te bieden. Sinds de oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig financieel advies en begeleiding. 

Jeffrey Tameling

Adviseur Verzekeringen

Angelique van Vliet

Adviseur Hypotheken

Pauline Hillenaar

Verzekeringen

Johannes Bijleveld

Verzekeringen
Over Tameling Hypotheken en verzekeringen

De missie van Tameling.nl

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat zich richt op het bieden van begeleiding aan zowel particulieren, bedrijven als beleggers.

Onze expertise ligt in het begeleiden van klanten bij het aanvragen van financieringen voor woningen, bedrijfspanden en beleggingspanden. Daarnaast bieden wij gedegen advies aan bedrijven en particulieren, inclusief beleggers, op het gebied van verzekeringen, waarbij we toegang hebben tot het volledige marktaanbod.

Ons voornaamste doel is om onze klanten uitstekend te adviseren en hen te helpen bij het realiseren van hun financiële doelen. Of het nu gaat om het verkrijgen van een passende hypotheek, het regelen van bedrijfsfinanciering of het optimaliseren van verzekeringsdekking, wij streven ernaar om de best mogelijke oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten, inclusief beleggers die op zoek zijn naar financiële mogelijkheden in vastgoed.

Met ons uitgebreide netwerk en onze diepgaande kennis van de markt zijn wij in staat om de juiste financiële oplossingen en verzekeringspakketten te vinden die aansluiten bij de individuele situaties en doelstellingen van onze klanten, inclusief beleggers die specifieke eisen hebben op het gebied van rendement en risicobeheersing.

Als betrouwbare partner staan wij klaar om onze klanten te begeleiden gedurende het gehele proces, van advies en aanvraag tot afhandeling. Ons team van ervaren professionals zet zich in om elke klant, inclusief beleggers, een persoonlijke en hoogwaardige service te bieden, waarbij wij streven naar optimale tevredenheid en het zo goed mogelijk regelen van hun financiële zaken.

Ontdek hoe wij jou als particulier, bedrijf of belegger kunnen helpen bij het verkrijgen van financieringen, het optimaliseren van verzekeringen en het realiseren van jouw financiële doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw financiële toekomst naar een hoger niveau tillen.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?