Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Horeca verzekering

Verzekering voor restaurants, bars, hotels en strandpaviljoen

Persoonlijke begeleiding onderweg naar de juiste keuze.

Jouw contactpersoon Jeffrey Tameling

We willen je graag vertellen over de voordelen van een horeca verzekering. Het grootste voordeel dat je krijgt, is de gemoedsrust om zorgeloos te kunnen ondernemen. Om dit te bereiken, stellen we een plan van aanpak op, zoeken we de juiste combinatie van verzekeringsproducten en leggen we uit wat we doen in geval van calamiteiten of schade.

Het beheren van alle verzekeringen namens jou betekent dat er geen dubbele dekkingen ontstaan. Dit is een veelvoorkomend probleem wanneer verzekeringen afzonderlijk worden afgesloten zonder een overkoepelend plan. Door voor een volledig pakket te kiezen, kunnen we vaak ‘pakketkorting’ regelen, wat resulteert in een lagere premie.

Het is mijn doel om je te helpen je te concentreren op wat je het beste doet – het runnen van je horecabedrijf – terwijl ik de zorg voor je verzekeringen op me neem.

Bel ons voor vrijblijvende kennismaking

Bel: 071 - 4072532

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Laat ons contact opnemen met u

Heeft u snel een horeca verzekering nodig?

Vrijblijvend advies nodig?

Ontvang deskundig advies voor uw horeca verzekering bij Tameling.nl. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste dekking voor uw horecabedrijf, zodat u met vertrouwen kunt ondernemen.

  U heeft vragen over een horeca verzekering?

  Veelgestelde vragen over een horeca verzekering

  1.Wat is een horeca verzekering?

  Een horeca verzekering is een specifiek type verzekering ontworpen om bedrijven in de horeca te beschermen tegen verschillende risico's. Deze kunnen variëren van materiële schade aan eigendommen tot aansprakelijkheidsclaims. Bij Tameling.nl begrijpen we dat elk horecabedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

  2.Waarom heb ik een horeca verzekering nodig?

  In de horeca zijn er veel risico's. Van voedselvergiftiging tot brand, de mogelijke problemen zijn talrijk. Een horeca verzekering van Tameling.nl kan u helpen de kosten te dekken die gepaard gaan met deze onvoorziene gebeurtenissen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Zonder een geschikte verzekering zou een enkel incident mogelijk genoeg kunnen zijn om uw bedrijf in financiële problemen te brengen.

  3.Welke risico's dekt een horeca verzekering?

  Een horeca verzekering van Tameling.nl kan een breed scala aan risico's dekken, waaronder materiële schade, bedrijfsonderbreking, aansprakelijkheid, en werknemerscompensatie. We begrijpen dat elk horecabedrijf uniek is, en daarom werken we nauw met u samen om een verzekering te creëren die past bij de specifieke risico's van uw bedrijf.

  4.Hoeveel kost een horeca verzekering?

  De kosten van een horeca verzekering kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van uw bedrijf, het type horeca dat u runt, en de specifieke risico's die u wilt dekken. Bij Tameling.nl streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke dekking te bieden tegen concurrerende prijzen. We kunnen u een offerte op maat bieden die rekening houdt met uw specifieke behoeften en budget.

  5.Hoe kan ik een horeca verzekering afsluiten?

  Het afsluiten van een horeca verzekering bij Tameling.nl is eenvoudig. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste dekking voor uw bedrijf. We zullen met u samenwerken om uw specifieke behoeften te begrijpen en een verzekering te creëren die deze behoeften dekt.

  6.Wat gebeurt er als ik geen horeca verzekering heb?

  Zonder een horeca verzekering loopt u het risico op aanzienlijke financiële verliezen in geval van schade of aansprakelijkheidsclaims. Bij Tameling.nl begrijpen wedat het runnen van een horecabedrijf al genoeg uitdagingen met zich meebrengt, en het laatste wat u wilt is dat een onverwachte gebeurtenis uw bedrijf in gevaar brengt. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de juiste dekking heeft om uw bedrijf te beschermen.

  7.Kan ik mijn horeca verzekering aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

  Ja, bij Tameling.nl begrijpen we dat elk horecabedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een klein café runt of een groot restaurant, we kunnen een verzekering creëren die de specifieke risico's dekt die uw bedrijf loopt.

  8.Biedt een horeca verzekering dekking voor werknemers?

  Ja, een horeca verzekering kan ook dekking bieden voor werknemers in geval van ongevallen zoals arbeidsongevallen of ziekte. Bij Tameling.nl begrijpen we dat uw werknemers een essentieel onderdeel zijn van uw bedrijf, en daarom bieden we dekkingsopties aan die hen beschermen.

  9.Hoe snel wordt een claim afgehandeld?

  Ja, een horeca verzekering kan ook dekking bieden voor werknemers in geval van ongevallen zoals arbeidsongevallen of ziekte. Bij Tameling.nl begrijpen we dat uw werknemers een essentieel onderdeel zijn van uw bedrijf, en daarom bieden we dekkingsopties aan die hen beschermen.

  10.Wat moet ik doen als ik een claim wil indienen?

  Als u een claim wilt indienen, kunt u contact opnemen met ons team bij Tameling.nl. We begrijpen dat het indienen van een claim stressvol kan zijn, en daarom streven we ernaar om het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?