Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

AOV en Advies

Wij zorgen voor de financiële zekerheid als er iets met je gebeurd

Persoonlijke begeleiding onderweg naar de juiste keuze.

Jouw contactpersoon Jeffrey Tameling

Wat is een AOV en waarom zou je er een moeten hebben?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een essentieel verzekeringsproduct dat je als ondernemer beschermt tegen inkomensverlies bij ziekte en ongevallen. Als ondernemer ben je niet automatisch gedekt door het sociale stelsel van de overheid, dus het is verstandig om dit risico af te dekken door een AOV af te sluiten. Bij het kiezen van een AOV is het belangrijk om weloverwogen beslissingen te nemen, zodat je bij eventuele arbeidsongeschiktheid niet in financiële problemen komt.

De voordelen van een AOV

Flexibiliteit: Je kunt zelf het verzekerd bedrag en het aantal wachtdagen bepalen, waardoor je de verzekering kunt afstemmen op jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Korting bij langere contractduur: Veel verzekeraars bieden korting op de premie als je kiest voor een contract met een looptijd langer dan één jaar.

Fiscale aftrekbaarheid: De premie die je betaalt voor je AOV is fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je een deel van de premie terugkrijgt van de Belastingdienst.

Keuze voor passende arbeid of beroep arbeidsongeschiktheid: Je kunt jezelf verzekeren voor arbeidsongeschiktheid in jouw specifieke beroep of voor passende arbeid, afhankelijk van jouw wensen en beroepsuitoefening.

Uitkering bij zwangerschap: Specifiek voor vrouwen is er vaak een uitkering bij zwangerschap inbegrepen in de AOV.

Langdurige bescherming: Een AOV biedt doorgaans dekking tot aan jouw pensioenleeftijd, waardoor je geen of minder risico loopt op financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid.

Bij Tameling.nl helpen wij jou graag bij het begrijpen van de AOV en het maken van de juiste keuzes. Jeffrey Tameling, onze ervaren adviseur, staat klaar om je te begeleiden en te voorzien van persoonlijk advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en bescherm jezelf tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid met een passende AOV.

Bel ons voor vrijblijvende kennismaking

Bel: 071 - 4072532

Altijd één vast contactpersoon
100% klanttevredenheid. Dat is Tameling.nl
Het belang van de klant staat altijd voorop
Specialist in hypotheken en verzekeren
Laat ons contact opnemen met u

Heeft u snel een AOV nodig?

Vrijblijvend advies nodig?

AOV advies op maat nodig? Bij Tameling.nl helpen wij jou graag met deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering. Jeffrey Tameling, onze ervaren adviseur, staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact op voor AOV advies van Tameling.nl!

  U heeft vragen over een horeca verzekering?

  Veelgestelde vragen over een horeca verzekering

  1.Wat is een horeca verzekering?

  Een horeca verzekering is een specifiek type verzekering ontworpen om bedrijven in de horeca te beschermen tegen verschillende risico's. Deze kunnen variëren van materiële schade aan eigendommen tot aansprakelijkheidsclaims. Bij Tameling.nl begrijpen we dat elk horecabedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

  2.Waarom heb ik een horeca verzekering nodig?

  In de horeca zijn er veel risico's. Van voedselvergiftiging tot brand, de mogelijke problemen zijn talrijk. Een horeca verzekering van Tameling.nl kan u helpen de kosten te dekken die gepaard gaan met deze onvoorziene gebeurtenissen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Zonder een geschikte verzekering zou een enkel incident mogelijk genoeg kunnen zijn om uw bedrijf in financiële problemen te brengen.

  3.Welke risico's dekt een horeca verzekering?

  Een horeca verzekering van Tameling.nl kan een breed scala aan risico's dekken, waaronder materiële schade, bedrijfsonderbreking, aansprakelijkheid, en werknemerscompensatie. We begrijpen dat elk horecabedrijf uniek is, en daarom werken we nauw met u samen om een verzekering te creëren die past bij de specifieke risico's van uw bedrijf.

  4.Hoeveel kost een horeca verzekering?

  De kosten van een horeca verzekering kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van uw bedrijf, het type horeca dat u runt, en de specifieke risico's die u wilt dekken. Bij Tameling.nl streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke dekking te bieden tegen concurrerende prijzen. We kunnen u een offerte op maat bieden die rekening houdt met uw specifieke behoeften en budget.

  5.Hoe kan ik een horeca verzekering afsluiten?

  Het afsluiten van een horeca verzekering bij Tameling.nl is eenvoudig. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste dekking voor uw bedrijf. We zullen met u samenwerken om uw specifieke behoeften te begrijpen en een verzekering te creëren die deze behoeften dekt.

  6.Wat gebeurt er als ik geen horeca verzekering heb?

  Zonder een horeca verzekering loopt u het risico op aanzienlijke financiële verliezen in geval van schade of aansprakelijkheidsclaims. Bij Tameling.nl begrijpen wedat het runnen van een horecabedrijf al genoeg uitdagingen met zich meebrengt, en het laatste wat u wilt is dat een onverwachte gebeurtenis uw bedrijf in gevaar brengt. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de juiste dekking heeft om uw bedrijf te beschermen.

  7.Kan ik mijn horeca verzekering aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

  Ja, bij Tameling.nl begrijpen we dat elk horecabedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een klein café runt of een groot restaurant, we kunnen een verzekering creëren die de specifieke risico's dekt die uw bedrijf loopt.

  8.Biedt een horeca verzekering dekking voor werknemers?

  Ja, een horeca verzekering kan ook dekking bieden voor werknemers in geval van ongevallen zoals arbeidsongevallen of ziekte. Bij Tameling.nl begrijpen we dat uw werknemers een essentieel onderdeel zijn van uw bedrijf, en daarom bieden we dekkingsopties aan die hen beschermen.

  9.Hoe snel wordt een claim afgehandeld?

  Ja, een horeca verzekering kan ook dekking bieden voor werknemers in geval van ongevallen zoals arbeidsongevallen of ziekte. Bij Tameling.nl begrijpen we dat uw werknemers een essentieel onderdeel zijn van uw bedrijf, en daarom bieden we dekkingsopties aan die hen beschermen.

  10.Wat moet ik doen als ik een claim wil indienen?

  Als u een claim wilt indienen, kunt u contact opnemen met ons team bij Tameling.nl. We begrijpen dat het indienen van een claim stressvol kan zijn, en daarom streven we ernaar om het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap.

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?