Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Werken bij Tameling.nl

Let op: we willen graag uitbreiden, maar hebben jou daarvoor nodig!

We zoeken een enthousiaste adviseur hypotheken en binnendienstmedewerker hypotheken. Voor beide functies is er ook mogelijkheid voor starters op de arbeidsmarkt die nog niet zoveel ervaring hebben. Als adviseur heb je direct contact met onze relaties en geef je advies op het gebied van financieringen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheid.

Als binnendienstmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor relaties; je zorgt voor het inplannen van de afspraak, de uitleg wat we voor onze relaties doen en zorgt dat alle relevante stukken vooraf bij de adviseur komen. Het is van groot belang dat je leert welke stukken er aanwezig moeten zijn aan welke eisen een document moet voldoen. Tijdens de aanvraag houd je de voortgang nauwlettend in de gaten. Je moet binnen het team passen en sociaal goed onderlegd zijn daarbij is het spreken en schrijven van de Nederlandse taal erg belangrijk.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?