Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed
business-insurance
Bedrijfsverzekering

Bij Tameling.nl bieden we een breed scala aan verzekeringen die speciaal zijn ontworpen voor zowel ZZP'ers als het MKB. Of je nu een zelfstandige professional bent die zijn eigen weg gaat, of een bedrijf runt met meerdere werknemers, wij begrijpen de unieke behoeften en risico's waarmee je te maken hebt. Ons doel is om je te voorzien van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Meer informatie
Horeca verzekering - Tameling.nl verzekeringen en hypotheken
Horeca Verzekering

Wij bieden speciale verzekeringen voor de horecabranche, waaronder restaurants, bars, hotels en strandpaviljoens. We begrijpen dat de horeca unieke risico's met zich meebrengt en daarom hebben we verzekeringsoplossingen ontwikkeld die zijn afgestemd op de behoeften van deze sector. Neem contact op voor meer informatie

Meer informatie
Hypotheek voor doorstromers
Particuliere Verzekering

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verzekeringen voor particulieren, specifiek gericht op de bescherming van jou en je woning. Of het nu gaat om je huis, je bezittingen of je persoonlijke aansprakelijkheid, wij begrijpen de waarde van gemoedsrust en bieden een diverse selectie aan verzekeringsoplossingen die passen bij jouw behoeften.

Meer informatie
Hypotheek voor starters
AOV en Advies

Bij ons vind je uitgebreide informatie en deskundig advies over een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die perfect bij jou past. We begrijpen dat het kiezen van de juiste AOV een belangrijke beslissing is om je inkomen te beschermen in geval van arbeidsongeschiktheid. Neem contact pp voor meer informatie. Wij staan voor u klaar

Meer informatie
Hypotheek voor oversluiters en senioren
Verzekering vergelijken en afsluiten

Bij ons kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en afsluiten. Met ons uitgebreide aanbod kun je kiezen uit maar liefst 23 verschillende verzekeraars. We begrijpen dat het vinden van de juiste verzekering een belangrijke stap is om jezelf, je eigendommen en je financiële toekomst te beschermen.

Meer informatie
travel-insurance
Persoonlijk advies

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op! Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mailvoor een duidelijk antwoord op jouw vraag. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen en voorzien je graag van het juiste advies op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat ons je begeleiden naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Meer informatie

Ons team van specialisten zit klaar om u te voorzien van het juiste advies.

0 2500
+

Tevreden klanten

0 30
+

jaar ervaring

0 100
+

Hypotheken en verzekeringen

Over Tameling.nl

We hebben een compleet aanbod verzekeringen

 Of het nu gaat om verzekeringen voor particulieren, bedrijven of specifieke sectoren, wij staan voor je klaar. We begrijpen dat iedereen unieke verzekeringsbehoeften heeft en daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw situatie.

Onze expertise strekt zich uit tot diverse verzekeringsgebieden, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen, bedrijfsverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reisverzekeringen en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe verzekering, je huidige polissen wilt herzien of advies nodig hebt bij het afhandelen van schadeclaims, ons ervaren team van verzekeringsadviseurs staat klaar om je te helpen.

Bij Tameling.nl geloven we in een persoonlijke benadering en bouwen we graag een langdurige relatie op met onze klanten. We streven naar uitstekende klantenservice en zetten ons in om je op een heldere en begrijpelijke manier te adviseren over de beste verzekeringsoplossingen die passen bij je behoeften en budget.

Klanttevredenheid
100 %
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?