De Tweede Kamer is deze week akkoord gegaan met de nieuwe Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) van minister Wouter Koolmees van SZW. Vanaf januari 2019 krijgen partners na de komst van een baby een hele week volledig doorbetaald. Nu is dat nog twee dagen.

Lees Meer

De NVHP vindt dat de campagne Aflossingsblij bij de consument de onjuiste indruk wekt, dat vervroegde aflossing van de aflossingsvrije hypotheek voor iedereen op dit moment een goede beslissing is.

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Pieter en Eveline; afgelopen week de zaak afgerond voor de herfinanciering van de woning in Katwijk! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de financiering.

Lees Meer

Bijna alle verzekeringsmaatschappijen die brandverzekeringen aanbieden voor bedrijven maken gebruik van clausules waarin een elektrakeuring verplicht wordt gesteld. Waarom is dat eigenlijk en wat houdt zo’n keuring precies in?

Lees Meer

DNGB biedt senioren van 57 jaar met het nieuwe product Duowonen de mogelijkheid om de overwaarde van hun huis te verzilveren. Via de erfpachtconstructie verkopen zij de grond onder hun woning en krijgen de waarde na aftrek van kosten en een eventuele restant hypotheek in één keer uitbetaald.

Lees Meer