De meeste consumenten weten dat een telefoonabonnement van invloed kan zijn op de leencapaciteit voor een hypotheek. Dat ditzelfde geldt voor private (auto) lease is evenwel veel minder bekend. Dat schrijft De Hypotheekshop in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Marty en Mirjam; Deze week de zaak afgerond voor de nieuwe woning in Rijnsburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel plezier en veel geluk op deze mooie plek en danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer

Het aantal cyberaanvallen op Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen is in het afgelopen jaar fors gestegen, blijkt uit internationaal onderzoek van Hiscox. Ook de gemiddelde schade per incident is omhoog geschoten: van gemiddeld € 184.000 naar € 300.000.

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Mark; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van Mark zijn woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen je heel veel plezier op dit mooie stukje Valkenburg en danken je voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Ben en zijn ouders; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van Ben zijn woning in Katwijk welke hij van zijn ouders heeft gekocht! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel geluk op deze mooie vertrouwde locatie en danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer