Als er niets verandert aan het huidige energiebeleid, zal volgens Milieudefensie slechts 20 procent van de huizen in Nederland gasloos zijn in 2030. Dat is het jaar waarin de Groningse gaskraan wordt dichtgedraaid.
Milieudefensie komt daarom met een waaier aan ideeën die de overgang naar wonen zonder aardgas moeten versnellen. Daarmee kan volgens de organisatie over twaalf jaar 80 procent van de woningen gasloos zijn.

Lees Meer

De verzekerbaarheid van het overlijdensrisico van (ex-)borstkankerpatiënten verbetert aanzienlijk als gebruik wordt gemaakt van de best beschikbare Nederlandse statistische gegevens.

Lees Meer

Variabel 1,47%
5 jaar    1,25% 
10 jaar  1,74%
20 jaar  2,28%
30 jaar  2,52%

Bron: NHB

Wie op de site van zijn zorgverzekeraar kijkt of een bepaalde behandeling wordt vergoed, of waar hij terecht moet voor die behandeling, verwacht niet dat Facebook meekijkt. Maar dat gebeurt bij meerdere zorgverzekeraars wel, beweert de NOS op basis van eigen onderzoek.

Lees Meer

Vanaf 1 april 2018 is het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte ingegaan. Dit model vervangt het model Taxatierapport financiering woonruimte van 2017. In alle taxatierapporten is voortaan informatie opgenomen over energiebesparing.

Lees Meer