Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Ben en zijn ouders; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van Ben zijn woning in Katwijk welke hij van zijn ouders heeft gekocht! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel geluk op deze mooie vertrouwde locatie en danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Frank en Ivonne; afgelopen week de zaak afgerond voor de financiering van hun woning in Zwijndrecht! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering. Wij wensen jullie heel veel geluk op deze mooie nieuwe locatie en danken jullie voor het jaren lange vertrouwen!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Sander; Vandaag de zaak afgerond voor de financiering van zijn woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij vonden het leuk om de laatste van het gezin te mogen begeleiden met de financiele zaken, heel veel geluk gewenst!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Chris en Marleen; Deze week de zaak afgerond voor de herfinanciering van hun woning in Oegstgeest! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de herfinanciering. Wij zijn blij met het vertrouwen van onze relaties in onze dienstverlening!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Rick; Deze week de zaak afgerond voor de herfinanciering van zijn woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de herfinanciering. Wij zijn blij dat we de mogelijkheid konden bieden om deze zaak af te ronden!

Lees Meer