Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Rick; Deze week de zaak afgerond voor de herfinanciering van zijn woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de herfinanciering. Wij zijn blij dat we de mogelijkheid konden bieden om deze zaak af te ronden!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Bart en Simona; Vandaag de zaak afgerond voor de financiering van jullie nieuwe woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel geluk toe in de nieuwe woning!!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Johan en Jacqueline; Deze week de zaak afgerond voor de herfinanciering/ oversluiting van hun nieuwe woning in Valkenburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de herfinanciering. Wij hopen dat alles naar tevredenheid verlopen is.

Lees Meer

Incidenten met drones worden in bijna tweederde van de gevallen veroorzaakt door het verliezen van het signaal tussen de afstandsbediening en de drone. Maar vergoed de aansprakelijkheidsverzekeraar dit wel altijd?

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Tjakko en Anita; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van hun nieuwe woning in Wassenaar! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel geluk toe in jullie nieuwe woning!!

Lees Meer