Vanwege de diefstal van haar auto doet een consument beroep op haar autoverzekering. Hema verzekeringen wijst de schadeclaim af omdat de consument het kentekenbewijs deel III niet kan overleggen. De Geschillencommissie van Kifid concludeert dat deze afwijzing terecht is.

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Bart en Jacoliene; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van hun nieuwbouw woning in Rijnsburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de financiering. Eindelijk mocht er getekend worden, nu snel de bouw starten!! Heel veel geluk toegewenst!!!

Lees Meer

Iedere dag kopen minstens één tot twee startende zzp’ers een woning dankzij de introductie van de Inkomensverklaring zzp’ers. In december 2016 introduceerde NHG de inkomensverklaring zzp’ers, waarmee zelfstandigen al na één jaar in aanmerking komen voor een hypotheek met NHG, in plaats van na drie jaar. Vooral zelfstandigen jonger dan 35 jaar maken van de mogelijkheid bij NHG gebruik.

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Ben en Chantal; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van hun nieuwbouw woning in Rijnsburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de begeleiding in de financiering. Dit gedeelte afgerond, nu de eerste paal zo snel mogelijk de grond in! Heel veel geluk toegewenst!!! 

Lees Meer

Allianz introduceert speciaal voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf de Cyberverzekering. Hiermee kan het mkb zich via een verzekeringsadviseur verzekeren tegen de gevolgen van onder meer hacks, malware en datalekken. Ook introduceert de verzekeraar de Cyber Risicoscan, waarmee een ondernemer eenvoudig en snel inzicht krijgt in de cyberrisico’s die zijn bedrijf wellicht loopt.

Lees Meer