Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Edwin en Corina; Afgelopen week de zaak afgerond bij de notaris voor jullie nieuwe apartement in Leiden! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering Wij wensen jullie heel veel geluk op deze mooie plek en danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Lars en Petra; Deze week de zaak afgerond voor jullie nieuwe woning in Rijnsburg! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel plezier en veel geluk op deze mooie plek en danken jullie voor het vertrouwen in ons!

Lees Meer

Onze felicitatie gaat vandaag uit naar Mart en Dominique; Deze week de zaak afgerond voor de financiering van jullie woning in Katwijk! Tameling Hypotheken & Assurantiën mocht zorgdragen voor de advisering en begeleiding in de financiering en verzekeringen. Wij wensen jullie heel veel plezier in dit leuke huis en hopen dat jullie hier volop kunnen gaan genieten van jullie kersverse gezin!

Lees Meer

Het aantal bedrijven dat melding heeft gemaakt van cyberincidenten is het afgelopen jaar gestegen van 45 naar 61%. Steeds meer kleinere en middelgrote bedrijven zijn slachtoffer. De gemiddelde schade ging omhoog van 229.000 naar 369.000 dollar per incident.

Lees Meer

De meeste consumenten weten dat een telefoonabonnement van invloed kan zijn op de leencapaciteit voor een hypotheek. Dat ditzelfde geldt voor private (auto) lease is evenwel veel minder bekend. Dat schrijft De Hypotheekshop in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Lees Meer