Tameling Hypotheken en Assurantiën bestaat sinds 2000. Wij kunnen u deskundig en onafhankelijk adviseren over en begeleiden met:

  • Hypotheken
  • Al uw verzekeringen (particulier en zakelijk)
  • Huren en verhuren van een woning

Bij Tameling Hypotheken en Assurantiën staan een aantal zaken in het vaandel:

  • Servicegerichtheid; onze relatie komt altijd op de 1e plaats!
  • Persoonlijk
  • Korte lijnen
  • Zeg wat je doet en doe wat je zegt

 

‘Plezier hebben (ook in je werk) is het allerbelangrijkst’

In 2014 hebben we binnen ons bedrijf een gedeelte voor verhuur opgezet, naast de hypotheken en verzekeringen. Ik ben erg blij en trots dat ik van deze tak de voorman mag zijn en dat ik daar met veel plezier aan kan werken. Al snel na het opzetten van de verhuurtak merkten we dat onze manier van bemiddeling aanspreekt en dus werkt!

 

Lees meer

‘Als je wilt, kan alles’

Sinds 2004 werk ik in de verzekeringsbranch. Ik ben begonnen in het bankwezen, maar daarna ben ik doorgestroomd naar het verzekeren van particuliere en zakelijke risico's. De opleidingen die ik heb gevolgd, sluiten aan bij de functie die ik uitoefen. Daardoor kan ik onze klanten optimaal van dienst zijn. En dat wil ik in de toekomst graag nóg beter doen. Want als je wilt, kan alles!

Lees Meer

‘Een dag niet fluitend naar je werk betekent dat ik beter iets anders kan gaan doen’

Toen ik me in de jaren '80 met veel plezier ben gaan verdiepen in hypotheken, durfde ik er alleen maar van te dromen dat ik zoveel jaren later samen met mijn twee zoons Danny en Jeffrey zou samenwerken in een eigen bedrijf dat zich onder meer bezighoudt met hypotheken. Het is heerlijk om te constateren dat ik mijn werk nog net zo leuk vind als in de jaren dat ik net voor mezelf begon. Het allermooiste is dat ik mijn kennis en enthousiasme in dienst kan stellen van mijn klanten. Voor hen ga ik op zoek naar de beste hypotheek. En dat is de hypotheek die tegemoet komt aan de wensen van de klant.

Lees Meer